Art epp

Art

De kunst van het leven

Epp

Emotioneel persoonlijk programma omvormen naar Energiek persoonlijk programma
Zoals er op technisch gebied een app (soort icoontje met een specifiek programma) bestaat waarmee je functionaliteit kunt toevoegen aan of verwijderen van je telefoon of computer e.d. kun je op emotioneel gebied ook een soort icoontje creëren waarmee je functionaliteit verwijdert of toevoegt aan jezelf als persoon.

Dit doe je door je leven even stil te zetten, op wat voor manier dan ook. Soms overkomt het je en is het niet vrijwillig. Samen kijken we naar het stil gezette beeld en help ik je te vertalen wat jou van binnen bezighoudt. Door eerlijk en met aandacht woorden te geven aan jouw beeld, krijg je toegang tot je emotionele persoonlijke programma, epp genaamd. Je leert de onderliggende positieve boodschap van de emotie kennen en ontwikkelt een creatieve kijk op jezelf en je omgeving. De communicatie en de omgang met jezelf en anderen kan hierdoor verbeteren en veranderen omdat je op maat gemaakte handvatten ontdekt. Je emoties zijn omgezet naar energie.

CREATIEVE KIJK:

Het ontwikkelen van een creatieve kijk zorgt voor een groeiend begrip voor jezelf en het leven. Je leert verbindingen en mogelijkheden zien waardoor losse delen een zinvol geheel vormen en er vertrouwen en rust ontstaat.