Over mij

Hallo, mijn naam is Petra Turkenburg. Ik ben een gevoelige, krachtige en ondernemende vrouw met een open mind en hart die haar eigen leven als een kunstenaar vorm geeft

Mijn familie met haar oerkrachten is de inspiratiebron en drijfveer voor mijn kunstwerken en mijn werk als coach en therapeut met creatieve begeleiding (geestelijk fysiek en energetisch). In een familie waar de natuur zo eigen is, zie, voel en ervaar ik de kracht die alles kan vernietigen en ook weer laten opbloeien. Intensiteit, complexiteit, zachtheid en veelheid in verweven werelden laten me zoeken naar rust, verbinden en loslaten, eenvoud en vreugde. Mezelf en anderen een veilige ruimte bieden, een plek waar kwetsbaarheid begrepen wordt en de juiste balans en stevigheid vindt. Het is mijn expertise om de doorleefde en ook theoretisch kennis van innerlijke processen over te dragen zodat je zelf kunt ontdekken hoe je weer een gevoel van houvast in een turbulent leven kunt ervaren.

shapeimage_2Met mijn kunstzinnig therapeutische achtergrond, van oorsprong medisch georiënteerd, bied ik ervaringsgerichte therapie en coaching.

Cursussen reiki, shamballa, meditatie en munay-ki hebben mij innerlijke rust en vertrouwen gebracht. Net als schilderen, tekenen, tekenen, vilten, zingen en andere bezigheden. Ze hebben me de onzichtbare wereld van positieve energie beter leren kennen.

Met alle liefde begeleid ik jou weer ruimte in je leven te ontdekken door te weten en doen wat het leven van je wil.

Hartegroet, Petra