Bezield leven is zorgen voor de wereld!

Gebruik jij tegenslagen en verlangens van afgelopen periode om je vindingrijkheid uit te dagen en benutten?

Creëer jij graag iets anders, iets nieuws waar je van blijft (of gaat) stromen, enthousiast bent, groeit en bloeit?

De verandering is namelijk al gebeurt en zal zich in het komende jaar ontvouwen.

Het is het oude loslaten en het nieuwe herkennen en daar naar handelen als het zich aandient!

Het is niet de toekomst waar we bang voor zijn. Het is onze angst voor het herhalen van ons verleden dat ons in het oude vasthoudt.

Word jij ook blij van leven met vertrouwen en bezieling?

Ik word altijd weer enorm blij wanneer mensen met wie ik gewerkt heb, me vertellen dat ze na periodes van verdriet, depressie, verlies, wegcijferen en opgebrand zijn weer een toekomst zien, weer hoop hebben. Het verlangen naar hoe het vroeger was, van voor deze periode, achter zich laten en een verandering inzetten die waardig is en duurzaam. Ze komen bij de compassie, de motivatie om helder te zien wat ze werkelijk willen en daarmee hun omgeving inspireren. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Echte liefde en leiderschap (ouderschap) komt met oprechte communicatie en zekerheid en dat doe je samen. Dat is mijn bezieling.

Sommige dingen zie je alleen als je er in investeert. In 2019 maak ik ook graag voor jou tijd om samen te kijken naar het nieuwe dat zich aandient.  Hoe je de onderliggende boodschap van jouw wijsheid en vreugde ontdekt en daarmee het vertrouwen in je intuïtieve oordeel en de waarheid daarvan ontwikkelt.

Petra Turkenburg: kunstenaar, ondernemer en inspirerend levenscoach

#veranderkundig #outside-in #bezieldleven #samenwerkenenco-creëren