MANIFESTEER JE DROOM

Volle maan van 31 maart 2018 14.38 uur

Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur. Het licht van deze maan schijnt door de schaduwen van onze innerlijke twijfel en verwarring heen. Dit is de laatste blauwe maan tot aan Oktober 2020, een speciale mogelijkheid om het contact met je ware intenties en je hartendromen te herstellen.

Ze bevindt zich in het gebied van Hasta Nakshatra gesymboliseerd door een hand en verleend de kracht jouw visie te manifesteren en het in je handen te krijgen.

prillebeginSavitur, the “golden handed” vedische god van de opkomende zon, heerst over Hasta. Alle vormen van creatief handwerk en helingspraktijken zoals reiki zijn gemachtigd door het licht van deze volle maan.

Hou een open mind, oplossingen worden gevonden in onverwachte manieren. Het directe aspect zal een reflecterende backspin geven aan ideeën en plannen, vertragingen en miscommunicatie zijn hierin gewoon.

Onthoudt dat zorgen maken en twijfel het licht van je verbeelding dimmen. Dus blijf niet hangen in beperkingen. Zet de intenties jouw droom in je handen te houden en visualiseer de manifestatie hiervan.

afbeelding Petra Turkenburg: begin van een viltschilderij gemaakt in 2015

#manifesteerjedroom

meer informatie: http://www.anandastrology.com/blog/full-moon-manifest-hasta-vedic-astrology