Over mij

Hallo, mijn naam is Petra Turkenburg. Ik ben een enthousiaste en ondernemende vrouw met een open mind en hart die haar eigen leven als een kunstenaar vorm geeft.

Mijn familie met haar oerkrachten is de inspiratiebron en drijfveer voor mijn kunstwerken en werk. In een familie waar de natuur zo eigen is, zie, voel en ervaar ik de kracht die alles kan vernietigen en ook weer laten opbloeien. Intensiteit, complexiteit, zachtheid en veelheid in verweven werelden laten me de rust, eenvoud en vreugde vinden op een manier die bij mij past.  Zo bied ik mezelf en anderen een veilige plek waar kwetsbaarheid geuit en begrepen wordt en de juiste balans en stevigheid vindt. Het is mijn expertise om de doorleefde en theoretisch kennis van innerlijke processen over te dragen zodat je zelf ervaart hoe je weer een gevoel van houvast in een turbulent leven hebt.

shapeimage_2Met mijn kunstzinnig therapeutische achtergrond, van oorsprong medisch georiënteerd, bied ik ervaringsgerichte therapie en coaching.

Het doen van diverse cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en het jarenlang beoefenen hebben mij innerlijke rust en vertrouwen gebracht. Zo ook schilderen, tekenen, vilten, zingen, communiceren, de natuur en muziek.  De liefdevolle samenwerking van de onzichtbare en de zichtbare wereld van positieve energie en communicatie heb ik herontdekt en eigen gemaakt.

Over de naam Artepp:

Art

De kunst van het leven

Epp

Emotioneel persoonlijk programma omvormen naar energiek persoonlijk programma
Zoals er op technisch gebied een app ( icoontje met een specifiek programma) bestaat waarmee je functionaliteit kunt toevoegen aan of verwijderen van je telefoon of computer, kun je op emotioneel gebied ook een soort icoontje creëren waarmee je functionaliteit verwijdert of toevoegt aan jezelf als persoon.

Dit doe je door je leven even stil te zetten, preventief of door noodzaak geboren. Samen kijken we naar het stilgezette beeld en help ik je te vertalen wat er van binnen leeft en vrij wil bewegen. Door eerlijk en met aandacht woorden te geven aan jouw beeld, krijg je toegang tot je emotionele persoonlijke programma, epp genaamd. Je leert de onderliggende positieve boodschap van de emotie kennen en ontwikkelt een creatieve kijk op jezelf en je omgeving. De communicatie en de omgang met jezelf verbetert en verandert direct. De emoties zijn meteen omgezet naar positieve energie en communicatie en neem je mee in je leven.

Creatieve kijk

Het ontwikkelen van een creatieve kijk zorgt voor een groeiend begrip voor jezelf en het leven. Je leert verbindingen en mogelijkheden zien waardoor losse delen een zinvol geheel vormen en er vertrouwen en rust ontstaat.