VERKLAAR JE ONAFHANKELIJK

Voel jij de vrijheid en de energie om het leven dat je heel graag wilt te creëren?

Wil jij de sleutel tot onafhankelijkheid weten?

Eén met wat er is

* Maak dan genoeg tijd om dingen in je leven werkelijk te veranderen!

* Kies ervoor te stoppen met het blijven hangen in het verwijten van dingen die je niet aanstaan!

* Geloof dat je het verdiend!

* Jij bent degene die je leven ieder moment opnieuw vormgeeft.

* Alleen jij weet wat jouw waarheid is.

* Jij kunt meer vrijheid en macht ervaren, dat kan een ander je niet geven.

* Wanneer jij zoveel om jezelf gaat geven en je waarheid eerlijk durft te delen, of ontdekken en daar acties aan verbindt, is het begin van een vernieuwd leven.

* Jij beslist hoe diep of ver je nog wilt gaan voordat je de diepte in jezelf wilt zien en daar de mooiste schatten uithaalt voor niet alleen jezelf maar voor iedereen.

We zijn bedoeld onze schatten te delen en ze niet heel diep verborgen in onszelf te houden en daarmee onszelf denken te beschermen maar juist inhouden.

1 van mijn schatten is dat ik niet word vergoed door zorgverzekeringsmaatschappijen.

Daar ben ik zo blij mee, Dat betekent dat mijn klanten het zichzelf waard vinden om echt verandering in hun leven te brengen. Dat ze kwaliteitstijd in zichzelf willen investeren. Dat ze los willen komen van oude familiepatronen. Dat ze dit met openheid en plezier willen doen. Dat ze nu voor eens en voor altijd die grote rugzak af willen doen en het leven lichter verdergaan. Dat ze geloven in en vertrouwen op een manier die werkelijk bij hen past om steeds weer het beste uit zichzelf te halen en zich daar goed bij voelen. En ga zo maar door.

Wat brengt het mij? Het maakt mij onafhankelijk van alle regels van de zorgverzekeringsmaatschappijen. Joepie wat heerlijk! Kan ik me bezig houden met zaken die ik heel belangrijk vind en mij gelukkig maken.  Anderen begeleiden hun vrijheid en energie te vinden om hun schatten te delen en daarmee bijdragen aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid en de mensen in hun omgeving.

Wat mooi om dit te kunnen voelen en delen op Onafhankelijkheidsdag. De dag dat de 13 koloniën van Amerika wettelijk onafhankelijk werden van Groot-Brittannië.

Het voelt voor mij als rijp zijn, ontslagen zijn van mijn geschiedenis, groot genoeg om mezelf onafhankelijk te verklaren en werkelijk iets nieuws te brengen. Met heel veel liefde zorg ik voor mezelf en help ik je graag werkelijk onafhankelijk te zijn. Vrij van oude familiepatronen en overtuigingen.

Wil jij die onafhankelijkheid ook?

Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen.

#dekunstvanhetspiegelen #vrijzijnisliefde #artepp.nl #coachmetcreatievebegeleiding