Vooruit genezen


De NIEUWE MAAN van maandag 16 april 2018 03.59 uur

Als je hebt vast gezeten in eindeloze vertragingen en geblokkeerd werd door schijnbaar onoverkomelijke obstakels, maak je dan klaar te schakelen. Deze maan ontsteekt een voorwaartse actie en initieert genezende veranderingen die sterker groeien als de maan zich weer vult in de komende weken.

Verandering inzetten is soms moeilijk en nog lastiger deze aan te sturen. Het sterrenbeeld ram brandt met het moedige vuur van de lente en duwt het voorwaarts in het onbekende en is een natuurlijke geleider voor zielen die zichzelf willen bevrijden van het verleden en met een schone lei willen beginnen.

vollemaanpaarden-2In het gebied van Ashwini wordt de energie gerelateerd aan die van een paard! Net als het paard aan het hoofd van een wagen, is het een ster van energie, snelheid en plezierige opwinding. Ashwini staat ook bekend om het in gang zetten van het miraculeus genezen van chronische ziektes.

Een maan vol met moed en praktische wijsheid. Stap voorwaarts met de stroom van de eindeloze potentie die het je biedt.

Jupiter en Venus creëren een genezend circuit dat hart en ziel kan versterken, terwijl je bewustzijn van sociale problemen, voornamelijk gelijkheid voor vrouwen, versterkt wordt.

Ik zou gelijkheid anders willen noemen, namelijk; evenwaardigheid. Gelijk en toch verschillend.

Heb vertrouwen! Leer jezelf echt kennen door de ander te begrijpen. Luister naar je hart en weet wat er eerst aandacht nodig heeft. LEEF, LEER EN GENIET!

Met veel passie werk ik aan mijn misse: mannen en vrouwen spreken en verstaan een zelfde taal! Het krijgt steeds meer voeten in de aarde.

#evenwaardigheid #gelijkentochverschillend

meer informatie: http://www.anandastrology.com/blog/new-moon-aries-healing-it-forward-vedic-astrology