Waarom mijn relaties altijd lukken!

Je raakt me diep omdat ik je pijn herken. Je denkt meer dan je zegt. Wat je zegt komt niet overeen met wat je werkelijk voelt. Hoe je iets zegt komt anders over dan bedoeld. Met zachtheid die stevig is kijk ik via jouw ogen, zie ik mijn eigen pijn maar ook mijn eigen grootsheid en vreugde.

Ik deel jouw schoonheid, je kleur, je doorzichtigheid, je vuur, je glans en je lichteffecten. Maar ook je duurzaamheid, je hardheid, je breekbaarheid, je bestendigheid voor dingen die niet bij jou passen en de vergankelijkheid van dingen die niet van jou zijn. Met een luisterend oor en mijn ervaringen deel en speel ik graag. Zonder verwachtingen …….

Het is best pittig maar diep van binnen weet  ik dat het beter is voor beide om te scheiden! De ruimte innemen die nodig is en grenzen bepalen. Ik kan niet anders dan er doorheen gaan en zo lief mogelijk voor mezelf zijn. Weten dat er een scheiding nodig is en denken dat ik er niet aan toe ben is geen respect hebben voor mezelf en mijn omgeving. De spanning zie ik als keerzijde, brengt moed en vertrouwen.

In contact met stilte en creativiteit scheid ik mezelf van drama´s, romances en stress. Leef ik vanuit mijn persoonlijke integriteit. Spreek ik mijn zelf organiserend vermogen aan. De angst om te scheiden is er niet. Mijn relaties kennen geen dwang, geen verlangen elkaar te veranderen in iets anders.

Vanuit m´n realistische verhalen zet ik steeds weer krachtige stappen naar werkelijke verbinding, levensvreugde en rijkdom. Volwassen relaties kennen de essentie van ware vrienden en verlopen natuurlijk, vrij van ‘menselijk’ ingrijpen of manipulatie, zijn ware natuur volgend.

#outside-in #duurzamerelaties #scheiden #verbinden #veranderkundig