Wat anderen zeggen

Diana Buskens (47) Voetreflextherapeute

Inmiddels heb ik 3 sessies gehad met Petra en sta ik echt versteld hoeveel inzichten ik al heb gekregen. Haar werkwijze in combinatie met de schilderijen, het observeren of om zelf creatief te mogen zijn, hebben die inzichten in mezelf naar boven doen komen, die in het dagelijkse leven niet zichtbaar zouden zijn geweest. Zij begeleid heel mooi deze processen en door het delen van persoonlijke stukken (die bij haar heel veilig zijn), ontstaat er een samenwerking die zo prachtig en vooral liefdevol is. Bij mij raakte het creatieve aspect (door zelf te doen, naar kunst te kijken en hierover te praten) een onbewust vlak waarin de pijn en dus heling zit. Alsof het kind in mij zo geraakt werd en het er allemaal mocht zijn. 

Petra werkt heel intuïtief en speelt haarscherp in op de situatie die zich op dat moment voordoet. Zij bezit een grote wijsheid en dat is een veilig en krachtig gevoel van vertrouwen. Gelukkig hebben we weer een nieuwe afspraak staan en ik laat me verrassen wat we dan weer tegenkomen of gaan doen. Het leuke is dat ik me er nu al op kan verheugen. Dit gevoel van blijdschap die ik voor en na iedere sessie heb, gun ik echt iedereen. Ik ben zo blij dat ik dit voor mezelf heb kunnen doen! 
Liefs Diana

Marianne Duivenvoorden (49) Backoffice medewerker

‘Toewijding aan jezelf geeft je vleugels en vrijheid’ is het traject dat ik bij Petra gedaan heb. Doorleven – opruimen – omvormen – neerzetten.

Met haar speelse en doortastende aanwezigheid schept Petra ruimte voor zelf ontdekken en verdiepen. Met een lach en een traan! Ondanks de soms lastige stukken houdt ze het proces licht en luchtig, heel bijzonder!

Door haar open en begripvolle houding kon ik mij makkelijk kwetsbaar opstellen en daarin mijn eigen (creatie)kracht weer meer ontdekken. Het was een evenwaardig samenspel waar ik van genoten heb! 

Het traject heeft mij bewust gemaakt van waar ik klaar mee was en klaar voor was! 

Heel bevrijdend en verhelderend, juist in een periode van veel turbulentie een echte aanrader!

Dank je wel, Petra! Voor je mooie werk en voor de wind onder mijn vleugels😊.

Veel liefs, Marianne

Rianne Stroombergen (15) Voortgezet onderwijs

Ik voel me nu sterker omdat ik nu meer weet wat ik wil en meer zelfvertrouwen heb. Ook vind ik het fijn dat ik nu beter weet hoe ik keuzes kan maken en daarin mijn eigen grenzen aan kan geven.

Groetjes, Rianne